itulau_fanua

tala fou

Faʻapitoa i le gaosiga o le propargyl alcohol, 1,4 butynediol ma le 3-chloropropyne

Gaosia Log O Propargyl Alcohol ma 1,4 Butynediol

I le aso 3 o Iulai, 2022, sa masani ai le gaosiga o vailaʻau Haiyuan, e masani lava ona vaavaaia le faʻaogaina o le formaldehyde, le gaosiga masani o le propargyl alcohol ma le 1,4 butynediol oloa maeʻa, ma le asiasiga o le faleaoga i totonu o le potu tutotonu.

Vaavaaia le faʻaogaina o formaldehyde i le aso, ma faʻamalosia le faʻatinoina o nofoaga talafeagai e lagolago ai le saogalemu e pei o le aufaipisinisi e le alu ese, eletise eletise, moe faʻafefe, asiasiga faʻafuaseʻi tapunia valve, meafaigaluega faʻafuaseʻi, ma isi.

Ogoa o Gaosiga O le Propargyl Alcohol ma le 1,4 Butynediol (1)
Ogoa o Gaosiga O le Propargyl Alcohol ma le 1,4 Butynediol (2)

Potu e pulea totonugalemu Patrol: leoleo i le potu tutotonu o puna'oa matautia e pei ole propargyl alcohol, 1,4 butynediol tane faatoaga ma formaldehyde tane faatoaga ina ia mautinoa o faailoga uma e masani.

Fa'atinoga o mafutaga faaleaoaoga taitasi:

Faleaoga sapalai kesi

1. O le mamafa o le kesi faʻatanoa i totonu o le kesi faia aʻoaʻoga e 3.69kpa, ma o le vevela faʻaogaina o seti e lua o afi afi A ma le B o le 75-78 ℃.

2. O le aofaʻi o vaega o le calcium carbide nutimomoia o loʻo faʻaaogaina mo le faʻafefiloi i le sifi o le aso e 86.7kg, ma o le paʻu o le calcium carbide e suʻeina e 135kg.

3. O lo'o fa'aalia le vai i le a'a o le lua uelo o le paipa i fafo o le pamu slurry i Matu i le fale kesi (lea na faia muamua ai le kilipa), ma fa'aauau ona fetu'una'i le tulimanu e fai ai le kilipa.

A'oa'oga tu'ufa'atasi

1. O le vaifofo faʻagaoioia o le faʻagaoioiga ulo A e pamu i totonu o se seti o faiga

2. Fa'agaoioiga vaifofo fa'agaoioiga o fagu fa'agaoioiga B fa'ai'u ile 20:50.

3. PH taua ole alkali vai ile Olo alkali: 13.33

PH taua i luma ole Olo alkali: 6.36

PH taua i tua o le Olo alkali: 7.51

PH taua o le faamamaina: 12.52

4. O le acetylene sapalai mea i totonu o le faʻasalalauga faʻasalalauga e 90%, ma le toe faʻafoʻi atu o le kesi o le 74%

A'oga fa'amamā

1. Anotusi o le butanediol maua mai le diaphragm Tower: 65.7%, pH tau: 5.54, conductivity: 1237, vevela: 25 ℃.

2. O le methanol maua vevela o le dealcoholization olo o lo'o feso'ota'i i le 73.5 ℃, ma o mea o lo'o i totonu o le propargyl alcohol i le methanol fuaina o le 0.8.

3. Fa'aopoopo le vai ammonia i le diaphragm tower i le suiga o le aso: 45L, tatala o le pamu ammonia dosesing: 15%, fa'atele le fa'aliliuina o taimi: 100%, tau pH fuaina ile mita pH: 9.2

4. O le fafagaina o le tatalaina o le diaphragm olo i le faamamaina o faleaoga o le 100%, ma le tafe o le 10.7m ³ / h.E maualalo le tafe, ma o le valve pneumatic o le laina autu e tatau ona faʻamavae ma asiasia.Ma amata le galuega fetuunaiga laina fesoasoani.

5. O le suauu ma le kesi separation ipu teuina o le mamafa faatonutonu valve i le pito i lalo o le olo muamua i le faleaʻoga faʻamamaina o loʻo matua ma tafe.Ua suia ma fa'aaogaina.

6. Ta'ese ma asiasia le mita fafaga fafaga diaphragm i totonu o le falea'oga fa'amamā, ma taofi le pamu mita fa'ainu ammonia,

Faleaoga mo le togafitia o otaota vale

1. Va'aiga vai vevela: 31 ℃, tatala fa cooling olo ili

Fa'alogo lelei ile fa'agaioiga masani ole DCS ma le APC.

Gaosia Log ole Propargyl Alcohol ma 1,4 Butynediol (3)

O vailaʻau Haiyuan sa faʻamaoni i taimi uma i le pulega o le gaosiga o le saogalemu ma faia se galuega malosi i le gaosiga o le saogalemu.


Taimi meli: Iul-29-2022